Amennyiben megbízható duguláselhárító szakemberre lenne szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Ingyenes kiszállás, kedvező árak, tiszta munkavégzés jellemzi munkánkat. Duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén fix áron, garanciával. Duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, gyorsan, szakszerűen.

Szolgáltatásaink

Duguláselhárítás, spirálos és magasnyomású technológiával épületen belül és kívül (beltérben: mosdó, mosogató, WC, fürdőkád, zuhanyzó padlóösszefolyó tisztítása, kültérben: alapvezeték, gerincvezeték, szennyvízakna, esővízgyűjtő, csapadékelvezető) szakszerű tisztítása. Vízvezeték és lefolyórendszerek javítása és cseréje (szerelvények és szaniterek beépítése és cseréje, ivóvíz ellátó és csatorna rendszerek cseréje.

Rejtett költségek nélkül!

Mi sem szeretjük, ha a vállalási feltételek nem tisztázottak előre. A duguláselhárítással és egyéb épületgépészeti feladatokkal kapcsolatos árakat és költségeket úgy alakítottuk ki, hogy önt ne érje meglepetés a munka végeztével sem, mert nincsenek rejtett költségek. Önnek csak egy feladata van, pontosan ismertetni a dugulás körülményeit, valamint helyileg hol van az ingatlan (kerület, város), milyen típusú ingatlanról van szó (panellakás, családi ház, iroda, műhely, stb.), mi dugult el. Nagyjából ezekre az információkra van szükségünk, hogy a duguláselhárítás várható költségét előre ismertetni tudjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük